Un bărbat a fost reţinut, luni, de către procurori, după ce în cursul serii de duminică şi-a împuşcat mortal, cu o armă de vânătoar pe care a cumpărat-o cu câteva zile înainte de atac, fosta iubită, care se afla într-un bar din Târgu Mureş, şi a rănit un client al localului. Suspectul a tras două focuri din stradă, prin fereastra barului, după care a fugit şi a aruncat arma în curtea unei case, el fiind prins la scurt timp după atac.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Un bărbat de 30 de ani din Târgu Mureş a împuşcat două persoane aflate într-un bar din oraş, una dintre victime, care a decedat, fiind fosta sa iubită, în vârstă de 28 de ani.

Purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Mureş, Gheorghe Costea, a declarat, luni, corespondentului News.ro, că suspectul a mers cu o armă de vânătoare cu alice la barul în care lucra fosta sa iubită.

”Din stradă, prin fereastra localului, bărbatul a tras două focuri de armă în direcţia femeii, pe care a nimerit-o, dar a rănit şi un client. Femeia a fost transportată la spital, unde a apucat să relateze cele întâmplate, însă ulterior a decedat din cauza rănii suferite”, a declarat sursa citată.

Femeia a fost împuşcată în piept, în timp ce clientul a fost nimerit de o alice în picior.

Anchetatorii au sosit la scurt timp la locul atacului, găsind arma abandonată în curtea unei case situate la câteva străzi distanţă de incident. Ei au constatat că arma fusese cumpărată de către suspect în urmă cu câteva zile.

Poliţiştii l-au prins pe suspect la câţiva kilometri de bar şi a fost audiat pe parcursul nopţii. Luni dimineaţă, procurorii au emis pe numele său ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore.

”Suspectul s-a prelevat de dreptul de a nu da niciun fel de declaraţii în faţa procurorilor”, a mai declarat purtătorul de cuvânt al Parchetului.

Procurorii îl vor prezenta pe agresor judecătorilor cu propunere de arestare preventivă pentru omor calificat, tentativă de omor calificat, nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor şi uz de armă fără drept.

Colegii victimei afirmă că aceasta avea un copil de doi ani şi jumătate cu agresorul.

Bărbatul are antecedente penale şi riscă închisoare de la 15 la 25 de ani sau detenţie pe viaţă.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.