Un bărbat din Bucureşti, recent eliberat din penitenciar, este cercetat pentru că ar fi încercat să scoată ilegal bani dintr-un bancomat la care a montat o gură falsă de eliberare a bancnotelor. Un complice al acestuia, care a reuşit să fugă, a fost identificat şi este căutat de către poliţişti.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei judeţene Prahova, Raluca Brezeanu, poliţiştii ploieşteni cercetează un bărbat care este bănuit că, sâmbătă după-amiază, a montat o gură falsă de eliberare a bancnotelor la un bancomat din centrul municipiului Ploieşti.

Dispozitivul a fost observat de către o patrulă de Poliţie de la secţia 1 Ploieşti, care a patrulat pe strada Ştefan Greceanu din centru oraşului. Poliţiştii care au constatat existenţa gurii false de eliberare a banilor au observat, la scurt timp, în acea zonă doi bărbaţi cu un comportament suspect, care au fugit. Unu dintre ei a fost prins, iar al doilea, care a fost identificat, este căutat de către poliţişti.

Surse judiciare au declarat că bărbatul prins locuieşte în Bucureşti şi a fost recent eliberat din penitenciar, după ce a executat o pedeapsă pentru furt.

Echipajele de poliţie fac cercetări pentru depistarea celui de-al doilea suspect.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.