Un bărbat a fost rănit, după ce braţul macaralei pe care o manevra a căzut peste un service auto, în localitatea Dumbrăviţa, aflată lângă Timişoara.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Timiş, macaraua se afla în curtea service-ului auto.

”ISU Timiş a fost solicitat să intervină la un accident cu o automacara prăbuşită peste o construcţie, în localitatea Dumbrăviţa. Doar şoferul macaralei a fost rănit, fiind transportat la spital”, au transmis reprezentanţii ISU Timiş.

Pompierii au mers la locul intervenţiei cu o autospecială de stingere, cu două autospeciale de descarcerare, cu un container de căutare-salvare şi cu o autoscară mecanică, la locul accidentului ajungând şi reprezentanţi ai Poliţiei şi ai Inspectoratului de stat în construcţii.

Pagubele materiale sunt însemnate.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.