Un bărbat a fost prins conducând cu 238 km/h pe A3 şi a fost amendat cu 2.900 de lei, fiindu-i reţinut şi permisul de conducere.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”În cursul zilei de ieri,  poliţiştii Biroului de Poliţie Autostrada A3 Bucureşti - Braşov au depistat un bărbat, de 42 de ani, din Bucureşti, care conducea cu viteză excesivă. Conducătorul auto a fost înregistrat de aparatul radar, în timp ce rula pe autostrada A3, sensul  Bucureşti – Braşov, cu viteza de 238 km/h. Acesta a fost sancţionat contravenţional cu amendă de 2.900 de lei, iar, ca măsură complementară, poliţiştii i-au reţinut permisul de conducere, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, pentru 90 de zile”, a anunţat duminică Poliuţia Română.

La data de 7 martie, pentru neregulile constatate, poliţiştii au aplicat  participanţilor la trafic, sancţiuni contravenţionale în valoare de 24.500 de lei, au reţinut 2 permise de conducere, pentru depăşirea vitezei legale pe drumurile publice şi 5 certificate de înmatriculare. A fost constatată şi o infracţiune pentru conducerea în perioada suspendării dreptului.

Astfel, pentru încălcălcarea regimului legal de viteză au fost sancţionaţi contravenţional 60 de şoferi, pentru nerespectarea regimului cu privire la centura de siguranţă, 6 conducători auto şi 5, pentru alte nereguli în trafic.

Poliţia Română reaminteşte că depăşirea limitelor legale de viteză şi viteza neadaptată la condiţiile de trafic reprezintă unele din principalele cauze ale accidentelor rutiere grave produse pe drumurile publice.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.