Un bătrân a fost găsit mort, luni după amiază, într-un canal de colectare a apei pluviale din municipiul Curtea de Argeş. Ultima dată bărbatul a fost văzut în cursul zilei de duminică. Inspectoratul de Poliţie Judeţean Argeş anunţă că a deschis o anchetă pentru a stabili împrejurările în care s-a produs decesul.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Cadavrul bărbatului a fost văzut luni, într-un canal din Curtea de Argeş, Poliţia fiind anunţată despre această descoperire luni, în jurul orei 12:15, prin numărul pentru apeluri de urgenţă 112. 
„În baza sesizării, la faţa locului s-au deplasat poliţiştii de ordine publică, dar şi echipa operativă din cadrul Poliţiei Municipiului Curtea de Argeş, care au constatat faptul că cele sesizate se confirmă, bărbatul fiind găsit într-un canal de scurgere a apelor pluviale. În urma verificărilor, s-a stabilit că este vorba despre un bărbat de 74 de ani, din Curtea de Argeş, care a fost văzut ultima data în cursul zilei de ieri”; informează Poliţia judeţeană Argeş.
O primă examinare a cadavrului arată că acesta nu prezenta urme de violenţă. Poliţiştii precizează că, pentru asigurarea cadrului legal necesar verificărilor, a fost întocmit dosar penal, urmând să fie dispusă efectuarea autopsiei medico-legale, pentru stabilirea cauzei morţii.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.