Un bătrân a fost găsit mort, luni după amiază, într-un canal de colectare a apei pluviale din municipiul Curtea de Argeş. Ultima dată bărbatul a fost văzut în cursul zilei de duminică. Inspectoratul de Poliţie Judeţean Argeş anunţă că a deschis o anchetă pentru a stabili împrejurările în care s-a produs decesul.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Cadavrul bărbatului a fost văzut luni, într-un canal din Curtea de Argeş, Poliţia fiind anunţată despre această descoperire luni, în jurul orei 12:15, prin numărul pentru apeluri de urgenţă 112. 
„În baza sesizării, la faţa locului s-au deplasat poliţiştii de ordine publică, dar şi echipa operativă din cadrul Poliţiei Municipiului Curtea de Argeş, care au constatat faptul că cele sesizate se confirmă, bărbatul fiind găsit într-un canal de scurgere a apelor pluviale. În urma verificărilor, s-a stabilit că este vorba despre un bărbat de 74 de ani, din Curtea de Argeş, care a fost văzut ultima data în cursul zilei de ieri”; informează Poliţia judeţeană Argeş.
Evenimente

13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Depozitarul Central, Infinity Capital Investments, ROCA Industry, Sphera, Teraplast, Evergent Investment
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield, Globalworth, Imobiliare.ro, Nordis, Meta Estate, Genesis Property
O primă examinare a cadavrului arată că acesta nu prezenta urme de violenţă. Poliţiştii precizează că, pentru asigurarea cadrului legal necesar verificărilor, a fost întocmit dosar penal, urmând să fie dispusă efectuarea autopsiei medico-legale, pentru stabilirea cauzei morţii.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.