Un bărbat acuzat că, în decembrie 2016, ajutat de un complice, a furat din sediul unei societăţi comerciale un seif cu bijuterii în valoare de 90.000 de lei a fost reţinut de poliţişti.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale au făcut trei percheziţii la locuinţele a doi bărbaţi bănuiţi de comiterea unui furt dintr-o societate comercială.

”În 24 decembrie 2016, poliţiştii au fost sesizaţi că, în cursul nopţii, persoane necunoscute ar fi intrat, prin efracţie, într-o societate comercială din municipiul Timişoara, de unde ar fi furat un seif metalic în care se aflau bijuterii din aur, creând un prejudiciu de peste 90.000 de lei”, se arată într-un comunicat al Poliţiei.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

În urma investigaţiilor, poliţiştii au identificat, joi, doi bărbaţi, de 27 şi 37 de ani, bănuiţi de comiterea furtului.

Cei doi au fost duşi la sediul Poliţiei, pentru audieri, iar faţă de bărbatul de 27 ani s-a dispus măsura reţinerii pentru 24 de ore, fiind dus în Centrul Reţinere şi Arestare Preventivă Timiş.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.