Un bărbat în vârstă de 40 de ani, din oraşul Ciacova, judeţul Timiş, a fost arestat pentru 30 de zile, după ce a violat-o pe fiica de zece ani a concubinei sale. Fetiţa a povestit întâmplarea mamei, care a anunţat Poliţia.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit poliţiştilor, fetiţa a fost violată de tatăl vitreg în noaptea de 5 spre 6 noiembrie, chiar în aceeaşi cameră unde se aflau fraţii mai mici ai fetei, de cinci şi şapte ani. Băiatul de şapte ani ar fi văzut ce se întâmplă, însă de frică s-a prefăcut că doarme.

Fetiţa a povestit întreaga întâmplare mamei sale care s-a prezentat la Poliţie pentru a sesiza fapta.

Poliţiştii spun că bărbatul este recidivist. El a mai fost condamnat pentru viol, în anul 1997, iar în cazier mai are trecute fapte de furt. În ultimii şapte-opt ani, acesta nu a avut niciun loc de muncă.

Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, iar miercuri a fost arestat preventiv, pentru 30 de zile sub acuzaţia de viol.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.