Un bărbat din localitatea argeşeană Costeşti a fost găsit mort, duminică, trupul său carbonizat fiind descoperit într-un autoturism. Poliţiştii care cercetează acest caz iau în calcul ipoteza unei sinucideri, în condiţiile în care victima a lăsat un bilet de adio.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei judeţene Argeş, bărbatul a fost găsit mort duminică dimineaţă, trupul său fiind descoperit carbonizat într-o maşină complet arsă, pe un câmp din apropierea localităţii Costeşti.

Doi bărbaţi care mergeau la pescuit au văzut autoturismul ars, din care încă mai ieşea fum.

Acestia au anunţat Poliţia, iar în urma verificărilor poliţiştii au constatat că victima este un localnic în vârstă de 30 de ani. Acesta a lăsat un bilet de adio în care spune că a recurs la acest gest pentru că era bolnav. În aceste condiţii, principala ipoteză luată în calcul de către anchetatori este cea a unei sinucideri.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.