Un bărbat în vârstă de 40 de ani din judeţul Gorj a fost reţinut de poliţişti fiind acuzat că, încălcând ordinul de protecţie emis de o instanţă judecătorească, s-a dus pe un teren de sport unde se aflau cei doi copii ai săi şi i-a agresat. El este cercetat pentru nerespectarea măsurilor impuse prin ordinul de protecţie, violenţă în familie şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit unui comunicat de presă transmis, marţi, de către reprezentanţii Poliţiei Judeţene (PJ) Gorj, Poliţia Oraşului Ţicleni a fost sesizată prin apelul 112 de faptul că un bărbat în vârstă de 40 de ani comuna Aninoasa, aflat sub influenţa băuturilor alcoolice, şi-a agresat cei doi copii minori, aflaţi pe o bază sportivă din centrul oraşului Ţicleni, după care a plecat spre domiciliul fostei soţii.

În zonă s-a deplasat imediat o patrulă de Poliţie care l-a identificat pe agresor în faţa domiciliului fostei soţii, o femeie de 36 de ani, din oraşul Ţicleni.

“Întrucât persoana în cauză se manifesta agresiv, aceasta a fost imobilizată şi condusă la sediul Poliţiei pentru continuarea cercetărilor, ocazie cu care s-a stabilit că se afla sub efectul unui ordin de protecţie emis de Judecătoria Târgu Cărbuneşti, care îi interzicea să se apropie de fosta soţie, cei doi copii minori şi de domiciliul acestora”, se arată în comunicatul PJ Gorj.

Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă.

El este cercetat pentru comiterea infracţiunilor de nerespectare a măsurilor impuse prin ordinul de protecţie, violenţă în familie şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.