Un bărbat din Drobeta Turnu Severin a fost reţinut de procurorii mehedinţeni după ce şi-a ucis fiul, lovindu-l cu toporul în cap şi cu cuţitul în zona gâtului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Parchetul de pe lângă Tribunalul Mehedinţi a transmis, marţi, printr-un comunicat de presă, că un bărbat este urmărit penal pentru omor. 
 
”În noaptea de 18/19 septembrie, în timp ce se afla în apartamentul comun din Drobeta Turnu Severen, inculpatul M.M. a aplicat mai multe lovituri cu toporul în zona capului şi cu cuţitul în zona gâtului fiului său M.T.G, care au dus la decesul acestuia”, se arată în comunicatul Parchetului de pe lângă Tribunalul Mehedinţi. 
 
Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat, marţi, Tribunalului Mehedinţi cu propunere de arestare preventivă.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.