Un bărbat în vârstă de 81 de ani din localitatea prahoveană Breaza este cercetat de poliţişti după ce şi-ar fi înjunghiat fiica în braţ, aceasta fiind stabilă hemodinamic şi urmând a fi dusă la spital.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Prahova, Raluca Brezeanu, agresiunea ar fi avut loc marţi dimineaţă.

Primele date de la locul incidentului arată că un bărbat în vârstă de 81 de ani şi-a lovit cu un cuţit fiica în vârstă de 61 de ani, din motive care nu au fost stabilite încă.

Femeia rănită a fost preluată de către un echipaj medical de la Serviciul de Ambulanţă Prahova, care a constatat că aceasta a suferit o plagă prin înjunghiere. Starea victimei este stabilă, ea urmând a fi transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Ploieşti.

Tatăl bănuit de agresiune se află în custodia poliţiei şi va fi audiat.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.