Un bărbat de 42 de ani a fost reţinut de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti, pentru uciderea unei femei de 47 de ani, într-un canal de termoficare din Calea 13 Septembrie din Bucureşti, anunţă, vineri, Poliţia Capitalei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Poliţiştii spun că, în 27 februarie, au fost sesizaţi că, într-un canal de termoficare din zona Calea 13 Septembrie nr 3-5 Sector 5 a fost găsită decedată o femeie cu identitate necunoscută.

Deoarece cadavrul era într-o stare avansată de putrefacţie, ancheta s-a bazat în proporţie covârşitoare pe investigaţii şi audieri, mai arată reprezentanţii Poliţiei Capitalei.

"Din datele obţinute a rezultat că, în ultima perioadă, în zona respectivă se adăpostiseră mai multe persoane, şi anume două femei şi un bărbat, dar care premergător descoperirii cadavrului nu au mai fost văzute", spun anchetatorii.

În urma anchetei a fost identificată femeia decedată, care avea 47 de ani, precum şi celelalte două persoane, o femeie de 29 de ani şi un bărbat de 42 de ani, care se aflau în anturajul ei. 

"A rezultat că în seara de 21.02 2017, pe fondul unui conflict spontan, bărbatul de 42 de ani le-a lovit în mod repetat pe cele două femei cu obiecte contondente", mai spun poliţiştii. Ei precizează că, în urma loviturilor, femeia de 47 de ani a murit, iar cea de 29 de ani a suferit mai multe leziuni.

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Capitalei, procurorul criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti a început urmărirea penală împotriva bărbatului de 42 de ani pentru săvârşirea infracţiunii de omor şi a dispus reţinerea lui pe o periaodă de 24 de ore.

Bărbatul urmează să fie prezentat Tribunalului Bucureşti cu propunere de arestare preventivă.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.