Un bărbat de 39 de ani a căzut, marţi, de pe un pasaj din Sectorul 1 al Capitalei şi a fost transportat la spital. I s-ar fi făcut rău şi a căzut peste balustradă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Astăzi, 23 aprilie 2024, poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Secţia 1  Poliţie au fost sesizaţi cu privire la faptul că o persoană ar fi căzut de pe un pasaj, situat în Sectorul 1. La faţa locului s-au deplasat cu operativitate poliţişti din cadrul subunităţii, care au constatat că cele sesizate se confirmă, în cauză fiind identificat un bărbat, în vârstă de 39 de ani”, a transmnis, marţi, Poliţia Capitalei.

Sursa citată a precizat că la adresă s-a deplasat şi un echipaj de prim-ajutor, care i-a acordat victimei primele îngrijiri medicale, aceasta fiind transportată la spital, în stare conştientă.

”Din primele cercetări, s-a stabilit că,  în timp ce bărbatul se afla deasupra pasajului, a acuzat o stare de rău, moment în care s-ar fi dezechilibrat şi a căzut peste balustradă. Cercetările sunt continuate de către Secţia 1 Poliţie, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1”, au mai precizat poliţiştii.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.