Un bărbat în vârstă de 28 de ani a murit, marţi, în Şantierul Naval Damen Shipyards Mangalia, după ce s-a electrocutat, fiind deschisă o anchetă pentru stabilirea împrejurărilor exacte în care s-a produs evenimentul.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit unui comunicat al Damen, marţi, pe platforma industrială a Damen Shipyards Mangalia S.A. a avut loc un eveniment soldat cu decesul unui angajat al uneia dintre firmele subcontractoare ale şantierului.
 
"În ciuda intervenţiei prompte şi a eforturilor depuse de echipele de salvare, bărbatul în vârstă de 28 de ani nu a răspuns manevrelor de resuscitare. Împrejurările şi cauzele producerii acestui eveniment sunt cercetate de reprezentanţii autorităţilor de resort, ancheta fiind la acest moment în plină desfăşurare”, se arată în comunicat.
 
Victima lucra ca electrician şi s-a electrocutat.
viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.