Un bărbat de 53 de ani, suspectat că a şantajat adolescentă de 17 ani din Bucureşti cu publicarea unor fotografii în care apare în ipostaze intime, a fost arestat, fiind acuzat de şantaj în formă continuată. Surse judiciare spun că bărbatul este recidivist, fiind primul român condamnat la închisoare pe viaţă după Revoluţie, pedeapsă din care a ispăşit 20 de ani.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti, Serviciul Omoruri– Biroul Agresiuni Sexuale au reţinut, marţi, un bărbat în vârstă de 53 ani, bănuit de săvârşirea infracţiunii de şantaj în formă continuată.

”În fapt, în luna septembrie 2019, o minoră de 17 ani a sesizat Biroul Agresiuni Sexuale cu privire la faptul că un bărbat pe care l-a cunoscut în vara acelui an, a constrâns-o să întreţină relaţii sexuale, în caz contrar ameninţând-o cu darea în vileag a unor informaţii reale sau imaginare compromiţătoare pentru ea”, a transmis, miercuri, Poliţia Capitalei.

Potrivit sursei citate, cercetările au condus la identificarea suspectului, iar din probatoriul administrat a rezultat presupunerea că bărbatul de 53 de ani, în mod repetat, ar fi constrâns persoana vătămată, sub ameninţarea că va transmite mai multor persoane, precum şi familiei, fotografii în care se afla în ipostaze intime.
”Cercetările au fost efectuate sub  supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 6, iar în data de 22.01.2020, bărbatul a fost prezentat instanţei, care a dispus arestarea sa preventivă”, a mai transmis Poliţia Capitalei.

Surse judiciare spun că bărbatul este recidivist, fiind primul român condamnat la închisoare pe viaţă după Revoluţie, pedeapsă din care a ispăşit 20 de ani.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.