Un bărbat care a provocat distrugeri mai multor maşini parcate pe o stradă din Sectorul 4, iar apoi a devenit agresiv şi a lovit un poliţist a fost imobilizat şi dus la audieri, ulterior fiind internat într-o unitate medicală. Poliţiştii fac cercetări pentru ultraj în acest caz.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Poliţia Capitalei arată că, sâmbătă, în jurul orei 23:00, printr-un apel 112 s-a reclamat faptul că, pe o stradă din Sectorul 4, un bărbat loveşte autoturismele parcate.

Poliţişti de la Secţia 26 au găsit persoana respectivă, un bărbat care lovise două autoturisme parcate, provocând distrugeri la ştergătoare şi oglinzi.

Întrucât bărbatul a devenit agresiv şi a lovit un poliţist, el a fost imobilizat şi dus la sediul subunităţii de poliţie, unde a fost identificat şi ulterior internat într-o unitate spitalicească.

În cauză, Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 4 face cercetări pentru ultraj.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.