Casa din localitatea Ciuperceni din judeţul Gorj a secretarului de stat Doru Vişan din Ministerul Energiei a fost spartă, fiind furate mai multe aparate electrocasnice, dar şi o sumă de bani.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Poliţia Târgu Jiu a fost sesizată de un bărbat de 61 de ani cu privire la faptul că persoane necunoscute au pătruns prin efracţie în locuinţa sa din comuna Ciuperceni, de unde au sustras mai multe bunuri şi bani. Poliţiştii au început cercetarea şi au întocmit dosar penal pentru infracţiunea de furt calificat. Cecetările continuă pentru depistarea autorilor şi recuperarea bunurilor”, a declarat sâmbătă seară, pentru News.ro, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Gorj, Andrei Ioan Lazăr.

Casa din care hoţii au furat aparate electrocasnice şi o sumă de bani îi aparţine, potrivit unor surse, secretarulu de stat în Ministerul Energiei Doru Vişan. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.