Băiatul de nouă ani care s-a pierdut de tatăl său, pe un deal, duminică după-amiază, în zona localităţii Stăncilova, şi care a fost căutat timp de mai multe ore de poliţişti, jandarmi şi localnici, a fost găsit teafăr.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit unui comunicat de presă al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă ”Semenic” al judeţului Caraş-Severin, în jurul orei 15.00, un apel la numărul de urgenţe 112 anunţa dispariţia unui băiat. Potrivit apelantului, copilul se afla cu tatăl său pe un deal în zona localităţii Stăncilova, comuna Şopotu Nou, când s-a îndepărtat de acesta şi nu a mai fost de găsit.

După câteva ore de căutăti, echipajele de intervenţie l-au găsit pe băiat. Copilul este teafăr şi se afla la aproximativ trei kilometri de casă. El nu are nevoie de îngrijiri medicale.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.