Zeci de persoane s-au înghesuit, duminică după amiază, pe malul râului Teleajen, în apropiere de Ploieşti, unde un copil de 11 ani s-a înecat în timp ce se scălda. Câţiva bărbaţii care au mers la faţa locului au sărit în apă şi l-au scos pe băiat, în timp ce alţii – femei şi copii – au ignorat complet regulile de distanţare fizică şi s-au îngrămădit să vadă ce se petrecea.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

 
Incidentul s-a produs duminică după amiază, la câţiva kilometri de Ploieşti. Autorităţile au fost anunţate că un copil a dispărut în apă, în zona unui pod din localitatea Bucov. Având în vedere suprafaţa mare pe care trebuia să se desfăşoare căutările – aproximativ 3000 de metri pătraţi – dar şi faptul că adâncimea apei varia între jumătate de metru şi trei metri, la faţa locului a fost solicitată o echipă de scafandri, informează ISU Prahova.
În timp ce echipele de salvare îl căutau pe copil cu barca, rude ale acestuia au ajuns şi ele la faţa locului iar în scurt timp zeci de oameni s-au strâns pe malul râului. Câţiva dintre bărbaţi au intrat şi ei în apă, scoţându-l pe băiatul de 11 ani. Acesta era în stop cardio-respirator şi nu a mai putut fi resuscitat,. 
Imaginile surprinse de pe podul sub care s-a produs tragedia arată cum zecile de oameni adunaţi pe malul Teleajenului au încălcat regulile de prevenire a răspândirii SARS-Cov-2 şi s-au înghesuit să vadă ce se întâmplă.
viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.