Un bărbat în vârstă de 32 de ani, din Cavnic, a fost reţinut într-un dosar în care este suspectat de comiterea mai multor infracţiuni, după ce a fost depistat la volan beat şi fără permis de conducere. El a refuzat că oprească la semnalul poliţiştilor, fiind prins după o urmărire în trafic şi după ce a intrat cu autoturismul într-un imobil.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Incidentele au avut loc, în noaptea de 29 mai, în municipiul Baia Mare, când bărbatul de 32 de ani a ignorat semnalele poliţiştilor, fiind urmărit de către autospeciale Poliţiei cu semnalele luminoase şi acustice pornite. 

”La intersecţia bulevardului Republicii, pe fondul neadaptării vitezei la condiţiile de drum, a intrat în coliziune cu peretele unui imobil, rezultând avarierea autoturismului. După producerea impactului, conducătorul auto a părăsit autoturismul şi a fugit către unul dintre imobile, fiind urmărit de poliţiştii băimăreni, care l-au prins şi l-au identificat”, transmite, luni, IPJ Maramureş.  

În urma testării cu aparatul etilotest, poliţiştii au constatat că bărbatul are o alcoolemie 0.66 mg/l  alcool pur în aerul expirat, iar verificarea în baza de date a arătat că acesta nu deţine permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule. 

Luni, pe numele bărbatului a fost emisă ordonanţă de reţinere, fiind cercetat pentru comiterea infracţiunilor de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului şi conducerea unui vehicul fără permis de conducere. 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.