Trei bărbaţi, care circulau cu o căruţă, pe un drum naţional din judeţul Bacău, au bătut un şofer care a oprit şi le-a atras atenţia că încurcă traficul rutier. Iniţial, cei trei au fost reţinuţi, fiind plasaţi, după 24 de ore de arest, sub control judiciar.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Incidentul a avut loc în 6 februarie, pe un drum naţional din Bacău, iar cei trei au fost reţinuţi miercuri, 21 februarie. 
„Din cercetări a rezultat că, la data de 06 februarie a.c., 3 bărbaţi de 21, 35 respectiv 36 de ani, toţi din comuna Ghimeş-Făget, în timp ce se deplasau cu un atelaj hipo pe DN 12A, în urma unor discuţii contradictorii avute cu un conducător auto de 30 de ani l-ar fi lovit pe acesta, totodată tulburând ordinea şi liniştea publică”, informează, joi, Poliţia judeţeană Bacău.
Reprezentanţi ai instituţiei au declarat pentru News.ro că cei trei căruţaşi au ajuns să îl lovească pe şofer după ce acesta a depăşit căruţa, a oprit maşina în faţa atelajului şi le-a reproşat celor trei modul în care circulă pe drumul public.
După administrarea probatoriului, poliţiştii au dispus, miercuri, reţinerea celor în cauză pentru 24 de ore. După o noapte petrecută în arestul I.P.J. Bacău, cei trei au fost plasaţi sub control judiciar, joi, fiind cercetaţi pentru comiterea infracţiunilor de loviri sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.