Stâlpii şi gardurile care împrejmuiau două sonde de petrol din localitatea Moineşti, judeţul Bacău, au fost sustraşi, la sfârşitul săptămânii trecute. Poliţiştii care au deschis dosar penal în acest caz i-au identificat pe principalii suspecţi, fiind vorba despre doi localnici. Aceştia au fost reţinuţi, iar prejudiciul a fost recuperat integral.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Furtul a avut loc în noaptea de 1 spre 2 aprilie, iar poliţiştii băcăuani au fost sesizaşi cu privire la acest aspect sâmbătă, când s-a constatat că 11 stâlpi şi 17 plase de gard care împrejmuiau două sonde din Moineşti lipsesc. 
 
În urma anchetei deschise, Poliţia i-a identificat pe principalii suspecţi în cz caz.
 
Este vorba despre doi bărbaţi, localnici, cu vârste de 18, respectiv 46 de ani, membri ai aceleiaşi familii. Ambii au fost reţinuţi pentru 24 de ore sun acuzaţia de furt calificat.
 
Elementele furate, a căror valoare este de aproximativ 3.600 de lei, au fost recuperate şi predate companiei care operează sondele.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.