Poliţiştii din Târgu Ocna, judeţul Bacău, au intervenit la un caz mai puţin obişnuit, după ce au primit o sesizare din partea unui localnic. Oamenii legii au preluat, dintr-un cartier al oraşului, un pui de căprioară care nu se putea deplasa şi pe care l-au dus la veterinar.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Acţiunea inedită a poliţiştilor băcăuani a avut loc în urma unui apel la 112. Un bărbat de 52 de ani a sunat la numărul de urgenţă pentru a anunţa că, într-un cartier din localitatea Târgu Ocna, se află un pui de căprioară.
 
"Patrula de siguranţă publică s-a deplasat imediat la faţa locului unde a depistat un pui de căprioară care nu se putea deplasa. Poliţiştii au solicitat ajutorul unui medic veterinar pentru a-i acorda puiului de căprioară îngrijiri medicale de specialitate”, informează, joi, Poliţia judeţeană Bacău.
 
Oficialii IPJ precizează că "poliţiştii apreciază şi încurajează atitudinile de acest gen”, considerând că persoanele care procedează în acest fel constituie un exemplu pentru întreaga comunitate. Poliţiştii au transmis public mulţumiri bărbatului care a sesizat prin 112 prezenţa puiului de căprioară.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.