Poliţiştii din Bacău anunţă că propun procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Bacău trimiterea în judecată a trei adolescenţi care, anul trecut, au băgat un elev de 12 într-o cuşcă metalică, l-au închis acolo şi au strigat la el ”câine rău!”. Cei trei, cu vârste de până în 16 ani, sunt acuzaţi de lovire sau alte violenţe şi lipsire de libertate în mod ilegal.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Cei trei adolescenţi pentru care Poliţia propune trimiterea în judecată pentru lipsire de libertate şi lovire sunt elevi ai Liceului Tehnologic Parincea şi au agresat un elev mai mic. 
 
”La data de 11 Aprilie 2022, poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Parincea au fost sesizaţi prin plângere scrisă de către un bărbat de 46 de ani, cu privire la faptul că, fiul său, de 12 ani, ar fi fost introdus într-un spaţiu închis, de alţi elevi.  Din cercetări a reieşit faptul că, la terminarea orelor de curs, în timp ce minorul aştepta autobuzul în staţie, ar fi fost abordat de 4 elevi, cu vârste cuprinse între 13 şi 15, ulterior fiind închis într-un spaţiu destinat colectării recipientelor din plastic, de pe terenul destinat activităţilor şcolare. A fost întocmit dosar penal în care au fost efectuate cercetări sub aspectul comiterii infracţiunilor de lovire sau alte violenţe şi lipsire de libertate. Dosarul penal a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Bacău, cu propunerea de trimitere în judecată a 3 dintre tineri”, informează, miercuri, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Bacău.
 
Poliţia judeţeană anunţă că a încheiat cercetările în acest dosar la scurt timp după ce imagini cu copilul închis în cuşca metalică au apărut în spaţiul public. 
 
Acelaşi copil a fost agresat şi iarna trecută, în apropierea liceului, de către alţi elevi care i-au provocat o rană la obraz după ce l-au lovit cu zăpadă amestecată cu gheaţă.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.