Poliţiştii din Oneşti, judeţul Bacău, au făcut 16 descinderi imobiliare în localitatea Ştefan cel Mare, într-un dosar în care anchetează mai multe persoane care, în luna august a acestui an, au distrus mai multe autospeciale ale Poliţiei care se aflau în zonă pentru a pune în aplicare un mandat de arestare preventivă emis pe numele unui localnic. Suspecţii din acest dosar, două femei şi un bărbat, au fost reţinuţi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Dosarul care vizează infracţiunea de distrugere a fost deschis după ce, în luna august a acestui an, membri ai unei comunităţi din localitatea Ştefan cel Mare au devenit violenţi şi au început să arunce cu pietre în maşinile Poliţiei venite să pună în aplicare un mandat de arestare preventivă emis pe numele unui localnic. 
Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie
Incidentele au avut loc în ziua de 26 august. Maşinile de poliţie au fost avariate, iar în urma evenimentelor niciunul dintre poliţişti nu a fost rănit. 
Poliţiştii au identificat toate persoanele participante la incidentul din 26 august, iar săptămâna aceasta, joi, au descins la 16 locuinţe ale celor implicaţi în evenimentele violente.
„În urma probatoriului administrat, 2 femei, de 37 şi 59 de ani şi un bărbat de 41 de ani au fost reţinuţi de poliţişti pentru 24 de ore şi introduşi în Arestul I.P.J Bacău. Cercetările continuă în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a celor în cauză”; informează, vineri, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Bacău.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.