Un accident în care au fost implicate un autocar şi o autoutilitară a avut loc, vineri după amiază, pe drumul european 85, în judeţul Bacău. Primele date de la faţa locului arată că cei doi ocupanţi ai autoutilitarei au nevoie de îngrijiri medicale, în timp ce printre pasagerii autocarului nu există victime.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Accidentul a avut loc pe drumul naţional 2 – european 85, în localitatea Orbeni din judeţul Bacău, unde un autocar şi o autoutilitară s-au ciocnit. Conform ISU Bacău, în autocar se aflau 27 de adulţi şi doi copii, niciunul dintre aceştia nefiind rănit.
În schimb, şoferul autoutilitarei şi un pasager aflat alături de acesta au nevoie de îngrijiri medicale, fiind transportaţi la UPU Bacău. 
La ora transmiterii acestei ştiri traficul rutier pe DN 2 E85 se desfăşoară pe o singură bandă. Zece salvatori din cadrul ISU Bacău intervin la locul accidentului.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.