Un avion de mici dimensiuni a fost filmat în timp ce rulează pe o şosea cu o bandă pe sens şi decolează, şoferii mai multor autovehicule fiind nevoiţi să tragă pe dreapta sau chiar să iasă de pe drum pentru a evita impactul. După apariţia imaginilor în spaţiul public şi a informaţiei că totul s-ar fi petrecut pe un drum din Prahova, Poliţia acestui judeţ anunţă că nu a primit nicio reclamaţie în acest sens, dar că poliţiştii fac verificări. Şa fnalul verificărilor, IPJ Prahova a transmis că persoana care a distribuit imaginile a fost identificată, aceasta recunoscând că le-a descărcat de pe internet.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Sursa video: Facebook/ Boarding PAss - grup de discuţii/ Laszlo Kiss

UPDATE: ”În urma verificărilor efectuate pe teren, atât în zona indicată în articolul în cauză, cât şi în zona aerodromurilor Tăriceni şi  Strejnic a rezultat faptul că, în cursul zilei de astăzi, nu a fost înregistrat niciun zbor, nefiind identificate aparate de zbor ca cel din imagini. Totodată, a fost identificată persoana care a distribuit clipul video, găsit pe o pagină de socializare, motivând că l-a denumit cu respectivul titlu din dorinţa de a obţine mai multe aprecieri”, a transmis IPJ Prahova. 

ŞTIRE INIŢIALĂ: În imaginile postate online şi filmate de un pasager al unui autoturism se vede avionul rulând pe un drum care pare unul judeţean, cu o bandă pe sens şi linie discontinuă care le separă.  

După ce rulează pe şosea câteva sute de metri, timp în care mai mulţi şoferi sunt nevoiţi să tragă pe dreapta sau chiar să iasă de pe drum pentru a evita impactul, avionul se desprinde de sol. 

În spaţiul public au apărut informaţii conform cărora că acestea au fost filmate în judeţul Prahova, în zona comunei Poienarii Burchii. 

”Până la acest moment, la nivelul unităţii noastre nu a fost înregistrată nicio sesizare cu privire la aspectele ilustrate. În cauză, conducerea Inspectoratului Judeţean de Poliţie Prahova a dispus efectuarea de verificări, în vederea clarificării situaţiei de fapt şi luării măsurilor legale în consecinţă”, transmite IPJ Prahova. 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.