Centrul Infotrafic avertizează, duminică dimineaţă, că plouă torenţial pe Autostrada Soarelui, la Cernavodă, eistând pericol de acvaplanare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române avertizează, duminică dimineaţă, că, pe autostrada A2 Bucureşti – Constanţa, pe tronsonul kilometric 153 – 160, în zona localităţii Cernavodă, judeţul Constanţa, plouă torenţial, existând pericol de acvaplanare. 

”Conducătorii auto sunt sfătuiţi să circule cu foarte mare atenţie şi cu viteză deosebit de redusă, să folosească luminile de întâlnire şi fiecare manevră să fie efectuată numai după o temeinică asigurare, pentru a putea evita producerea de accidente rutiere”, au transmis poliţiştii.  

De asemenea, aceştia avertizează că se circulă în condiţii de ceaţă, care reduce vizibilitatea în trafic sub 200 metri, izolat chiar sub 50 de metri, pe mai multe artere rutiere din judeţul Tulcea. 

  

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.