O avarie s-a produs, vineri seară, pe magistrala principală Mintia - Deva de alimentare cu agent termic. Aceasta ar putea provoca întreruperi, pentru scurt timp, în furnizarea apei calde şi căldurii pentru municipiul Deva, anunţă Prefectura Hunedoara.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit Prefecturii judeţului Hunedoara, prefectul Călin Petru Marian se află la locul intervenţiei tehnice pentru a se asigura că remedierea se desfăşoară eficient şi rapid, astfel încât apartamentele din Deva racordate la reţeaua de la Mintia să aibă căldură şi apă caldă, în această seară, la parametri normali.
 
"Împreună cu echipa tehnică de la termocentrala Mintia participă la intervenţie lucrători ai Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, ai Poliţiei judeţene şi ai Secţiei de Drumuri Naţionale-Hunedoara”, transmite sursa citată.
 
Potrivit coordonatorilor echipelor de intervenţie, reluarea furnizării de agent termic va fi făcută în cel mai scurt timp posibil.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.