O autoutilitară a fost urmărită de poliţiştii de frontieră constănţeni, după ce a intrat ilegal în ţara pe la PTF Vama Veche, şoferul circulând pe contrasens şi punându-l în pericol pe poliţistul aflat pe artera de control. Autovehiculul a fost oprit la Mangalia.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit unui comunicat al Gărzii de Coastă, în data de 30 august, în jurul orei 22.40, în Punctul de Trecere a Frontierei Vama Veche s-a prezentat pe sensul de intrare în ţară un bărbat din Buzău care conducea o autoutilitară Mercedes. 
 
“Şoferul a depăşit pe contrasens coloana de maşini aflate pe teritoriul Bulgariei pentru controlul de frontieră, iar la solicitarea poliţiştilor de frontieră de a intra la rând pe banda destinată controlului de frontieră, acesta a accelerat, punând în pericol integritatea fizică a poliţistul de frontieră aflat pe arteră în exercitarea atribuţiilor de serviciu şi a continuat deplasarea, intrând în ţară pe contrasens”, se arată în comunicatul Gărzii de Coastă. 
 
Sursa citată menţionează că un echipaj al poliţiştilor de frontieră a pornit în urmărirea autoutilitarei, aceasta fiind oprită în Mangalia, cu sprijinul poliţiştilor din municipiu. 
Şoferul a fost sancţionat contravenţional şi i-a fost suspendat dreptul de a conduce pe o perioadă de 30 de zile. 
 
De asemenea, bărbatul este cercetat pentru comiterea infracţiunilor de trecere frauduloasă a frontierei de stat şi ultraj.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.