Un autoturism de lux a fost confiscat în Portul Constanţa, deoarece autorităţile consideră că preţul acestuia a fost subevaluat, în documente fiind trecută suma 10.000 de euro, dar în realitate maşina ar costa de cel puţin patru ori mai mult. Autoturismul sosise din Emiratele Arabe Unite şi fusese cumpărat de o persoană din Constanţa.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit unui comunicat al Gărzii de Coastă, poliţiştii de frontieră  au participat, împreună cu inspectorii vamali, la controlul unui container sosit din Emiratele Arabe Unite în Portul Constanţa Sud Agigea, care avea ca destinatar un cetăţean român. 
 
“Conform documentelor de însoţire, în container era încărcat un autoturism cu o valoare totală declarată de 10.000 euro. În urma verificărilor preliminare asupra documentelor însoţitoare şi a autoturismului de lux, autorităţile de control au avut suspiciuni că acestea sunt subevaluate comparativ cu valoarea de comercializare pe piaţa de profil”, se arată în comunicat.
 
Maşina a fost confiscată, iar autorităţile fac cercetări pentru prezentarea de acte nereale la autoritatea vamală.
 
Autoturismul respectiv este unul hibrid, marca Fisher Karma, fabricat în 2013. El fusese cumpărat de un constănţean.
 
Valoarea maşinii pe site-urile de specialitate este de cel puţin patru ori mai mare decât a fost declarată la intrarea în ţară.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.