Poliţiştii de frontieră din Giurgiu au descoperit şi indisponibilizat un autoturism marca Mercedes căutat în vederea confiscării de către autorităţile din Belgia. Maşina a fost găsită pe o platformă condusă de un cetăţean bulgar care a declarat că nu ştia că maşina face obiectul unui litigiu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Un autoturism de lux Mercedes GLE 350, fabricat în anul 2019 şi căutat pentru confiscare de către autorităţile din Belgia a fost găsit, miercuri, la punctul de trecere a frontierei Giurgiu, transmite, joi, Poliţia de Frontieră. 
„La data de 30.11.2022, în jurul orei 14.40, în Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control, o autoutilitară marca Ford, condusă de un cetăţean bulgar, în vârstă de 49 de ani, care transporta pe platformă un autoturism, marca Mercedes, model GLE 350, an fabricaţie 2019. Cu ocazia efectuării verificărilor, poliţiştii de frontieră giurgiuveni au constatat faptul că autoturismul tractat, se află în atenţia autorităţilor din Belgia, figurând ca bun căutat pentru confiscare”, informează un comunicat al Poliţiei de Frontieră, evaluat la câteva zeci de mii de euro. 
Chestionat cu privire la maşina pe care o tracta, bărbatul a declarat poliţiştilor de frontieră că nu avea cunoştinţă despre faptul că autoturismul se afla în litigiu, el spunând că face transportul, în regim de curierat, din Belgia în Bulgaria.
Poliţiştii au deschis dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de tăinuire, iar maşina, a cărei valoare a fost estimată la 300.000 lei, a fost indisponibilizată până la finalizarea cercetărilor.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.