Poliţiştii din Giurgiu îl caută pe proprietarul unui autoturism găsit abandonat, duminică după-amiază, în apa râului Neajlov, în judeţul Giurgiu. Maşina, blocată în nămol, a fost zărită de către un trecător care a sunat la 112, iar pompierii nu au găsit pe nimeni în autoturism atunci când au ajuns la locul intervenţiei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Giurgiu, poliţiştii au fost anunţaţi, duminică după-amiază, că un autoturism abandonat a fost găsit în apele râului Neajlov, blocat în mâl, iar acum fac cercetări pentru identificarea proprietarului acestuia.

O persoană venită în zona de agrement în localitatea Crânguri, între Călugăreni şi Hulubeşti, a văzut autoturismul aflat parţial în apele râului şi a sunat la 112.

Un  echipaj de la punctul de lucru Călugăreni din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Giurgiu a mers la faţa locului şi a constatat că şoferul maşinii nu se afla acolo.

Maşina a fost scoasă din apă, iar după ce proprietarul acesteia va fi găsit autorităţile vor stabili împrejurările în care a ajuns autoturismul în apele râului. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.