O autospecială a Poliţiei judeţene Cluj a fost implicată, sâmbătă, într-un accident rutier produs pe drumul naţional 1 C, în municipiul Gherla. În urma evenimentului nu există victime, ci doar pagube materiale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„La data de 12 august a.c., în jurul orei 10.50, în municipiul Gherla, pe DN1C, a fost înregistrat un eveniment rutier, cu implicarea unei autospeciale de poliţie, soldat cu pagube materiale.  Coliziunea faţă-spate s-a produs pe sensul de mers Gherla spre Cluj-Napoca, între autospeciala de poliţie, la volanul căreia se afla un poliţist din cadrul Secţiei 7 Poliţie Rurală Gherla şi un autoturism, condus de un tânăr de 22 de ani, din judeţul Cluj”, a transmis, la solicitarea jurnaliştilor, IPJ Cluj. 
Din imaginile publicate de Monitorul de Cluj reiese că maşina Poliţiei a fost cea care a lovit din spate autoturismul condus de tânărul de 22 de ani,
Conform sursei citate, în urma evenimentului au rezultat doar pagube materiale.
Ambii şoferi au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.
Poliţia precizează că traficul a fost îngreunat, fără a fi blocate sensurile de mers.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.