O autospecială aflată în dotarea Poliţiei judeţene Argeş a fost implicată, joi, într-un accident rutier, după ce o femeie a intrat cu maşina de pe un drum secundar pe un drum principal din municipiul Piteşti fără a acorda prioritate.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Accidentul a avut loc, joi, la intersecţia străzii Tache Ionecu cu strada Garoafelor, din municipiul Piteşti. 
 
Conform Poliţiei Argeş, autospeciala implicată în evenimentul rutier este folosită de poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Poiana Lacului.
 
”Din primele verificări s-a stabilit că o femeie de 54 de ani, care conducea un autoturism pe strada Tache Ionescu din Piteşti, nu ar fi respectat semnificaţia indicatoarelor rutiere şi nu ar fi acordat prioritate de trecere autospecialei de Poliţie, care se deplasa, regulamentar, pe strada Garoafelor. Ulterior, autospeciala de Poliţie a fost proiectată într-un alt autoturism, parcat regulamentar”, transmit reprezentanţii Poliţiei Argeş.
 
În urma evenimentului nu există victime.
 
Femeia şi şoferul autospecialei au fost testaţi, rezultând că niciunul dintre ei nu consumase băuturi alcoolice.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.