O autosanitară care aparţine Serviciului de Ambulanţă Judeţean Cluj a fost implicată într-un accident rutier produs luni dimineaţă pe drumul naţional 1 C, în judeţul Cluj.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Primele date arată că autospeciala a acroşat un autoturism care circula în acelaşi sens şi care a virat la stânga, în urma impactului ambulanţa fiind proiectată într-un şanţ.
Accidentul a avut loc pe DN1C, în localitatea Nima din judeţul Cluj, iar în ambulanţă se afla un pacient.
„Din verificările preliminare s-a constatat că o conducătoare auto de 29 de ani, care se deplasa cu autoturismul din direcţia municipiului Dej, în momentul în care s-ar fi angajat în efectuarea unui viraj la stânga, ar fi fost acroşată de o ambulanţă SAJ, condusă în aceeaşi direcţie, care transporta un pacient, aflată în efectuarea unei manevre regulamentare de depăşire. În urma coliziunii, ambulanţa a fost proiectată în şanţ”, informează Poliţia judeţeană Cluj.
În urma impactului, niciuna dintre persoanele implicate în accident nu a necesitat transport la spital. 
Potrivit ISU Cluj, pacientul aflat în autospecială a fost preluat de o altă ambulanţă.
Poliţiştii urmează să îi testeze cu aparatul etilotest pe ambulanţier şi pe şoferiţa implicată în evenimentul rutier.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.