Un avion cu 5 persoane la bord a cerut, sâmbătă, aterizarea de urgenţă pe Aeroportul Otopeni, ca urmare a apariţiei unor probleme tehnice. La aeroport s-a format un dispozitiv din autospeciale de pompieri şi ambulanţă. Aeronava a aterizat în siguranţă, la ora 19.48, iar dispozitivul a fost retras.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”În seara zilei de azi, 14 ianuarie, comandantul aeronavei Pilatus PC 12, care avea la bord un doi membri ai echipajului şi 3 pasageri, a  solicitat efectuarea unei aterizări de urgenţă pe aeroportul Henri Coandă, ca urmare a apariţiei unor probleme  tehnice”, a transmis Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti. 
 
Conform procedurilor standard, la aeroport s-a format un dispozitiv din autospeciale de pompieri şi ambulanţă. Aeronava a aterizat în siguranţă, la ora 19.48, pe pista 08R, iar dispozitivul a fost retras, precizează autorităţile.
 
Activitatea pe aeroport nu a fost afectată şi nu s-au înregistrat întârzieri ale curselor aeriene, mai arată CNAB. 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.