Un urs a rămas blocat într-un gard, miercuri seară, în localitatea Dragoslavele din judeţul Argeş. Animalul a fost tranchilizat şi va fi relocat pe un fond de vânătoare din acelaşi judeţ, anunţă Jandarmeria Argeş.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
 
Potrivit datelor furnizate de Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Argeş, jandarmii argeşeni au intervenit, miercuri seară, în comuna Dragoslavele, pentru eliberarea unui urs care rămăsese captiv într-un gard.
 
”Apelul a venit de la gestionarul fondului de vânătoare din cadrul Fundaţiei Conservation Carpathia, cu care Jandarmeria Argeş colaborează, iar în urma acestuia s-a constituit echipa de intervenţie la faţa locului. Un medic veterinar a reuşit să tranchilizeze animalul”, transmite instituţia. 
 
Conform sursei citate, ursul va fi relocat pe Fondul 20 Valea Bădenilor.
 
Jandarmii au asigurat locul intervenţiei, îndepărtând populaţia din zonă, în condiţiile în care numeroşi localnici se adunaseră să privească animalul.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.