Un tânăr în vârstă de 21 de ani din judeţul Argeş condamnat la închisoare pe viaţă după ce în primăvara anului trecut şi-a ucis iubita în vârstă de 17 ani, pe tatăl şi pe bunicul acesteia a murit la Penitenciarul Colibaşi, unde îşi executa pedeapsa, prima ipoteză a anchetatorilor fiind că s-a sinucis.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Pavel Laurenţiu Durleci, în vârstă de 21 de ani, a murit vineri noapte, decesul fiind declarat de către medicii din cadrul Unităţii de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean din Piteşti.

Surse judiciare au declarat, sâmbătă, pentru News.ro că bărbatulş a fost adus din Penitenciarul Colibaşi în stare critică, iar diagnosticul preliminar stabilit de medicii de la SJU Piteşti a fost acela de asfixie mecanică.

În acest caz a fost deschis un dosar penal, iar necropsia va arăta cu certitudine cauza decesului, însă prima ipoteză este aceea a unei sinucideri, au precizat sursele citate. 

În 2 octombrie, Laurenţiu Durleci a fost condamnat în prima instanţă la închisoare pe viaţă şi la plata a 340.000 de eurto daune morale rudelor fostei sale iubite, pe care a ucis-o în aprilie anul trecut. Tânărul şi-a ucis atât iubita, în vârstă de 17 ani, cu care avea un copil, dar şi pe tatăl şi pe buniciul acesteia, pe care i-a înjunghiat cu o baionetă. Motivul crimei a fost acela că tânăra, care era rudă cu el, îl părăsise şi plecase la părinţii ei. Fratele şi tatăl lui Laurenţiu Durleci, trimişi în judecată în acelaşi dosar, au fost achitaţ şi puşi în libertate după un an şi cinci luni de arest preventiv.

Tânărul a contestat decizia de condamnare la închisoare pe viaţă, iar primul termen al recursului era stabilit pentru 31 ianuarie 2018, la Curtea de Apel Piteşti. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.