Un bărbat a murit şi alte trei persoane, între care un copil de doi ani, au fost rănite în urma unui accident provocat de o tânără în vârstă de 19 ani care a urcat la volanul unui autoturism fără a avea permis de conducere şi care a izbit violent un alt autovehicul care circula regulamentar.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Accidentul a avut loc sâmbătă seară, pe un drum din localitatea Răteşti, judeţul Argeş.
Primele cercetări făcute de poliţiştii din cadrul Formaţiunii Rutiere Topoloveni arată că o tânără de 19 ani, din Răteşti, care conducea un autoturism pe drumul judeţean 702G, fără a deţine permis de conducere, nu ar fi acordat prioritate de trecere unui autoturism condus regulamentar pe DJ 702J, de un bărbat de 62 de ani, din Găeşti, judeţul Dâmboviţa, intrând în coliziune cu partea stânga faţă a autoturismului condus de acesta.
„Ca urmare a coliziunii, al doilea autoturism a fost proiectat în gardul unui imobil, rezultând decesul conducătorului auto, (bărbatul de 62 de ani, din Găeşti), rănirea gravă a pasagerei dreapta faţă din acelaşi autoturism (femeie de 58 de ani, din Găeşti, judeţul Dâmboviţa), precum şi rănirea uşoară a tinerei de 19 ani care conducea primul autoturism şi a unei minore de 2 ani, pasageră spate în acelaşi autoturism” transmite IPJ Argeş.
În autoturismul care circula regulamentar şi care a fost lovit din lateral se aflau şoferul, care a murit, şi soţia sa. Eu au fost scoşi dintre fiarele maşinii de către echipajul de descarcerare al ISU Argeş. În maşina pe care o conducea fără a fi avut acest drept, femeia de 19 ani era împreună cu copilul său care a suferit răni uşoare în zona frunţii.
Femeia care a provocat accidentul a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Ea va fi cercetată penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducere fără drept, ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă. Verificările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a avut loc accidentul.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.