O persoană a murit şi alte şase au fost rănite, fiind transporate la spital, în urma unui accident produs luni seară pe drumul naţional 73, în judeţul Argeş. Primele date de la faţa locului arată că în accident a fost implicat un autoturism care a lovit violent o căruţă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit datelor furnizate de reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Argeş, accidentul a avut loc pe drumul naţional 73, în localitatea Schitu Goleşti, unde o căruţă în care se aflau cinci persoane şi care se deplasa dinspre Piteşti către Câmpulung a fost izbită violent de un autoturism care circula în acelaşi sens şi în care se aflau trei persoane.

În urma impactului, o femeie în vârstă de 25 de ani aflată în căruţă a murit pe loc, iar trei dintre pasagerii căruţei şi toate cele trei persoane aflate în autoturism au fost răniţi.

Evenimente

30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Infinity Capital Investments, Sphera, Teraplast
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield

Purtătorul de cuvânt al ISU Argeş, Mădălina Epure, a declarat că toţi cei şase răniţi au fost preluaţi de ambulanţe pentru a fi transportaţi la spital. A opta persoană implicată în accident a refuzat transportul la spital, nesuferind leziuni, ci doar câteva zgârieturi şi un atac de panică. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.