Un tânăr a murit, iar alti doi au fost grav răniţi într-un accident rutier produs miercuri seară pe un drum din localitatea argeşeană Schitu Goleşti, după ce autoturismul în care cei trei se aflau, condus de un tânăr fără permis, a lovit cu putere un autobuz care circula în aceeaşi direcţie şi în care nu se aflau pasageri.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Conform reprezentanţilor Poliţiei judeţene Argeş, un autoturism în care se aflau trei persoane şi care circula dinspre municipiul Piteşti către oraşul Câmpulung a lovit din spate un autobuz în care nu se aflau pasageri. In urma impactului, autoturismul a ricoşat in şanţul de pe marginea drumului, iar cei trei ocupanţi au rămas încarceraţi.

In momentul in care echipajele de descarcerare au reuşit să-i scoată dintre fiarele maşinii, doi dintre tineri prezentau semne vitale, însă sunt răniti grav, ei fiind duşi la spital.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Conform purtătorului de cuvânt al ISU Argeş, Mădălina Epure, cea de-a treia victimă, un bărbat, nu prezenta semne vitale la momentul la care a fost scos din autoturism, el fiind declarat decedat.

Soferul autoturismului are 18 ani, este din Godeni şi nu poseda permis de conducere

Circulaţia în zona in care a avut loc accidentul este blocată.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.