Un mânz deshidratat şi foarte slăbit, care a fost abandonat într-o zonă împădurită din apropierea comunei Brăduleţ, judeţul Argeş, a fost salvat de poliţiştii de la Protecţia Animalelor şi de reprezentanţii unei organizaţii de profil. Poliţia face verificări pentru a afla cum a ajuns animalul în starea în care a fost găsit.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit datelor furnizate, vineri, de Poliţia judeţeană Argeş, mânzul, care are vârsta de aproximativ 3 luni, fusese abandonat într-o zonă împădurită pe raza comunei Brăduleţ. 
 
"Animalul se afla într-o stare de pericol, fiind în stare avansată de deshidratare şi foarte slăbit. De asemenea, acesta nu este microcipat, din primele verificări nefiind identificat proprietarul. Ca urmare a celor constatate, poliţiştii au emis un Ordin de plasare în adăpost pentru animalul în cauză, care a fost primit de o organizaţie non-profit – Sanctuarul Nima, pentru a beneficia de adăpost, hrană, apă şi asistenţă medicală”; informează IPJ Argeş.
 
Poliţiştii fac în continuare verificări pentru a stabili împrejurările în care animalul a ajuns în această situaţie şi pentru luarea măsurilor legale care se impun.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.