Un incendiu de vegetaţie uscată izbucnit, duminică seară, într-o zonă de la periferia municipiului Piteşti s-a extins la un depozit de mase plastice, baloturi din deşeuri arzând cu degajare mare de fum.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
 
Incendiul a izbucnit în zona Podul Viitor din municipiul Piteşti, iar flăcările care au cuprins iniţial vegetaţie uscată s-au extins la un depozit de deşeuri. Iniţial, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Argeş a trimis la locul intervenţiei o autospecială de stingere, ulterior alte două, de la Detaşamentele de Pompieri Piteşti şi Bradu, fiind trimise în sprijin. 
 
Pompierii au acţionat nu doar pentru lichidarea incendiilor de vegetaţie uscată şi deşeuri, ci şi pentru protecţia unei construcţii de pe o proprietate vecină. 
 
FOTO: ISU Argeş
FOTO: ISU Argeş
 
La depozitul de deşeuri flăcările au cuprins resturi din plastic strânse sub formă de balot, care au ars cu degajare mare de fum. Pentru stingerea incendiului în acest caz pompierii au folosit spumă. 
 
Acesta este al doilea incendiu de vegetaţie uscată izbucnit în doar câteva ore în judeţul Argeş. Duminică după-amiază, un alt incendiu a cuprins vegetaţia de pe un teren în zona kilometrului 112 al autostrăzii A 1 Bucureşti – Piteşti, focul fiind stins de către pompieri.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.