Un elicopter al Ministerului Afacerilor Interne a efectuat, miercuri dimineaţă, patru acţiuni de aruncare cu apă pentru stingerea incendiului din apropierea Cetăţii Poenari. Traficul pe Transfăgărăşan se desfăşoară alternativ pe un singur fir, între kilometrii 57 şi 58, în comuna Arefu, judeţul Argeş.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Un elicopter dotat cu dispozitiv Bambi Bucket a lansat, miercuri dimineaţă, patru încărcături cu apă pe versantul din apropierea Cetăţii Poenari din judeţul Argeş, acolo unde se observă fum in pădure.

Evenimente

30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC

4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

La faţa locului au fost trimise, de asemenea, echipaje de pompieri cu o autoscară, însă intervenţia terestră este imposibilă din cauza zonei inaccesibile.

"Acţionăm împreună cu echipajele de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă, astfel încât nimeni să nu se afle în pericol pe perioada acestei intervenţii. Recomandăm conducătorilor auto să evite zona până la stingerea incendiului" a precizat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Argeş, Mădălin Zamfir.

Circulaţia pe Transfăgărăşan a fost complet blocată, iar la ora transmiterii acestei ştiri se desfăşoară alternativ pe un singur fir. Valorile de trafic în zonă sunt scăzute.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.