Un bărbat din judeţul Argeş şi cei doi fii ai săi, dintre care cel mai mic are 18 ani, au fost reţinuţi de poliţiştii antidrog, fiind suspectaţi de trafic de substanţe stupefiante. Date din anchetă arată că cei trei au vândut, începând cu anul 2018, droguri de risc şi comprimate cu efect psihoactiv, în Piteşti şi Constanţa.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Joi dimineaţă, poliţiştii au făcut o descindere la locuinţa din Piteşti a unui bărbat în vârstă de 50 de ani, suspectat că a pus la punct o grupare de tip familial care se ocupa de trafic de droguri. Bărbatul se folosea de cei doi fii ai săi cu vârste de 18, respectiv 24 de ani, pentru a comercializa droguri de risc şi substanţe cu efect psihoactiv. Conform anchetatorilor, cei trei se ocupau cu traficul de droguri încă din anul 2018, iar consumatorii erau din Piteşti şi Constanţa. 
 
"În urma percheziţiilor, au fost descoperite şi ridicate aproximativ 15 grame de cannabis, 5 grindere, 2 ţigări confecţionate artizanal, 4 comprimate susceptibile a fi droguri de mare risc, 1 aparat de porţionat, 2 telefoane mobile şi 2 cartele telefonice”, transmite IPJ Argeş.
 
Cei trei au fost reţinuţi pentru trafic de droguri de risc şi efectuarea de operaţiuni cu produse susceptibile a avea efecte psihoactive.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.