Trei copii au fost răniţi şi au ajuns la spital, miercuri după-amiază, după ce mama lor a pierdut controlul autoturismului în care se aflau, iar maşina s-a izbit de un cap de pod, pe un drum judeţean din Argeş.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Accidentul a avut loc în localitatea Budeasa din judeţul Argeş. 
 
Evenimente

30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei
"Din verificările preliminare efectuate de poliţiştii Biroului Rutier Piteşti s-a stabilit că o femeie de 36 de ani, din Bălileşti, care conducea un autoturism pe DJ 703K, din direcţia Budeasa către Mălureni, în împrejurări ce vor fi stabilite în urma cercetărilor, a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, a părăsit partea carosabilă şi s-a izbit de un cap de pod”, transmite Poliţia judeţeană Argeş.
 
În urma impactului, cei trei copii ai şoferiţei, o fată şi doi băieţi cu vârste cuprinse între 3 şi 10 ani, au fost răniţi, fiind transportaţi la spital. 
 
Poliţiştii au testat-o pe femeie cu aparatul etilotest, rezultând că nu a consumat alcool. 
 
În urma accidentului, va fi întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.