Poliţiştii argeşeni au reţinut, luni, trei bărbaţi care, în urmă cu peste o săptămână, au blocat cu autoturismele o stradă din municipiul Piteşti, fiind filmaţi, iar imaginile postate pe Facebook. Poliţiştii s-au autosesizat după ce au văzut imaginile pe internet.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”În ziua de 07 noiembrie a.c., poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Piteşti au continuat cercetările într-un dosar penal întocmit sub aspectul săvârşirii infracţiunii de împiedicarea sau îngreunarea circulaţiei pe drumurile publice, aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti, şi au reţinut trei bărbaţi, de 31 şi 20 de ani, din Merişani, respectiv 18 ani, din Băiculeşti. (...) După administrarea probatoriului, cei trei au fost reţinuţi pentru 24 de ore, pe bază de ordonanţă, urmând ca, în cursul zilei de mâine, să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti, cu propunere de luare a unei măsuri preventive”, anunţă, luni, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Argeş.
 
Dosarul a fost deschis în data de 29 octombrie de către poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Piteşti, care s-au autosesizat după ce au văzut pe internet imagini în care se observă cum trei autoturisme blochează circulaţia pe o stradă.
 
Conform poliţiştilor, fapta a avut loc în cursul nopţii de 28 spre 29 octombrie, în jurul orei 01.00, la intersecţia străzilor Constantin Zărnescu şi Victoriei din municipiul Piteşti, fiind împiedicat, astfel, traficul autovehiculelor care circulau dinspre bulevardul Republicii.
 
În in imaginile care au fost postate pe Facebook şi ulterior şterse se observa cum pe drumul blocat se formaseră coloane de maşini iar cei care au blocat şoseaua stăteau şi discutau în afara autovehiculelor lăsate pe carosabil.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.