Şoferul unei basculante care lucra în localitatea Malu Vânăt, judeţul Argeş, a fost grav rănit după ce a acroşat o poartă de cărămidă care s-a desprins şi a căzut peste cabină. Tânărul de 21 de ani a rămas încarcerat şi a fost nevoie de interveţia pompierilor pentru scoaterea sa.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean Argeş, şoferul unei basculante a rămas blocat după ce a acroşat cu partea din spate a vehiculului o poartă din cărămidă a cărei parte superioară a căzut peste cabină.  

În momentul accidentului produs în localitatea Malu Vânăt în cabina camionului se aflau şoferul şi un alt bărbat, acesta din urmă reuşind să iasă.

Echipajele de descarcerare de la ISU Argeş au intervenit pentru scoaterea şoferului prins de la brâu în jos în cabină.

Purtătorul de cuvânt al ISU Argeş, Mădălina Epure, a declarat că bărbatul în vârstă de 21 de ani este în viaţă şi este conştient.

La ora transmiterii acestei ştiri el este transportat cu o ambulanţă SMURD către un spital.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.