Remorca unui TIR plin cu schele metalice s-a desprins, sâmbătă, pe DN 65, între localităţile Albota şi Lunca Corbului, judeţul Argeş, şi a lovit trei maşini. Două persoane din autoturismele lovite au fost rănite, fiind preluate de echipaje medicale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Centrul Infotrafic a transmis, sâmbătă, că pe DN 65, la kilometrul 100, între localităţile Albota şi Lunca Corbului, judeţul Argeş, s-a produs un accident rutier.

Remorca unui autotren încărcat cu schele metalice, neasigurată corespunzător, s-a desprins şi a lovit alte trei autoturisme.

”Evenimentul s-a soldat cu rănirea a două persoane, asupra cărora se acordă îngrijirile medicale ce se impun”, a transmis Infotrafic.

La rândul lor, reprezentanţii ISU Argeş au precizat că victimele sunt conştiente, dar au suferit diferite traumatisme, fiind preluate de echipaje medicale pentru a fi transportate la spital.

Una dintre maşinile lovite este înmatriculată în Ucraina, iar în ea se aflau cinci persoane. La prima evaluare, acestea nu au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Circulaţia rutieră este blocată pe ambele sensuri de mers.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.